You are currently viewing Soly Sakal, CEO de Rhombus, valora el Mobile World Congress 2021 en COPE

Soly Sakal, CEO de Rhombus, valora el Mobile World Congress 2021 en COPE

Soly Sakal, CEO de Rhombus, analitza en ‘Duros a quatre pessetes’, el programa d’economia de COPE Catalunya i Andorra conduït per Quim Esteban, l’esdeveniment més important de l’any per a Barcelona, el Mobile World Congress (MWC).

El MWC d’enguany ha viscut una edició de transició atípica després de la cancel·lació de l’any passat.

En aquesta ocasió s’ha donat una gran presència al ‘Four Years From Now’ (4YFN), espai dedicat a start-ups i emprenedors. Rhombus aporta el Venture Capital ‘Seven Roots‘ per a ajudar a aquestes companyies noves en el finançament dels seus projectes.

El retorn del MWC en 2022 a la capital catalana, suposarà la volta a la normalitat de l’esdeveniment més important per a la comunitat tecnològica internacional.

Escolta l’entrevista completa: